Середа, 24 Квітня, 2024
Війна

Окупанти на Донбасі 11 разів обстріляли позиції українських військових

У тому числі один раз – із заборонених Мінськими угодами мінометів калібрів 120 мм і 82 мм.

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об’єднаних сил.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування “Схід” терористи обстріляли позиції Об’єднаних сил у районі Миколаївки та селища Піски з протитанкових ракетних комплексів, поблизу Павлополя – зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів, неподалік Старогнатівки та Чермалика – зі станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї, біля Опитного – зі станкових протитанкових гранатометів, під Авдіївкою – з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, поблизу Піщевика – з автоматичних станкових гранатометів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” загарбники обстріляли українські позиції неподалік Золотого-4 зі 120-мм і 82-мм мінометів і великокаліберних кулеметів.

Унаслідок ворожих обстрілів один український військовослужбовець зазнав поранення. Об’єднані сили відповіли на кожний обстріл противника. За даними розвідки, 23 травня окупанти втратили двох бойовиків загиблими, ще одного – пораненим.

Від початку доби 24 травня терористи тричі обстріляли українські позиції у районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування “Схід”: поблизу Новотроїцького – з 82-мм мінометів, неподалік Лебединського – з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, в районі Гнутового – зі станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї. Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил унаслідок цих обстрілів не зафіксовано. На кожний обстріл українські військові відповіли окупантам.

Залишити відповідь