П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Суспільство

Зеленський із дружиною відкрив табір для наркозалежних

Президент України Володимир Зеленський разом із дружиною Оленою Зеленською взяв участь у відкритті спортивно-терапевтичного табору Міжнародної антинаркотичної асоціації

Про це повідомляє офіційний сайт президента України.

Володимир Зеленський разом із дружиною Оленою взяв участь у відкритті літнього табору Міжнародної антинаркотичної асоціації

“Я своїм приїздом хочу засвідчити, що держава має звертати увагу на це питання. Всі, а насамперед – політики, мають підтримувати, приїжджати, цікавитись, які є проблеми, мають показувати, що вони небайдужі до таких асоціацій, до цього питання загалом”, – сказав Зеленський.

Президент заявив, що для подолання проблеми наркотичної та алкогольної залежностей держава на законодавчому рівні має надавати більшу підтримку асоціаціям, що опікуються залежними людьми, захищати молодь та інших українців від алкоголізму й наркоманії, сформувати чіткий план заходів для розв’язання згаданих проблем.

Міжнародна антинаркотична асоціація понад 10 років займається профілактикою та реабілітацією нарко- і алкозалежних в Україні, Грузії та Молдові.

Залишити відповідь