Субота, 20 Квітня, 2024
Події

Аеропорт Гонконгу відновлює роботу

Аеропорт в Гонконгу поступово відновлює свою роботу після скасування двохсот рейсів напередодні

Глава адміністрації Гонконгу Керрі Лам у вівторок, 13 серпня, знову висловила підтримку діям правоохоронців під час масових протестів у місті, інформує агенція dpa. За словами Лам, “поліцейським було нелегко забезпечувати правопорядок останні два місці”.

 Закликаючи мешканців міста до спокою, Лам зазначила: “Погляньте на наше місто, на наш дім, ви що хочете, зіштовхнути його у провалля”?

Глава адміністрації міста також відмовилася взяти на себе відповідальність за жорстокі дії щодо демонстрантів з боку поліції.

“Поліцейські операції не можуть визначатися кимось, як я, з-поза меж правоохоронних органів. Особливо, коли рішення ухвалюється вже на місці події”, – заявила Лам. 

Тим часом міжнародний аеропорт Гонконгу потроху відновлює свою роботу після скасування напередодні понад 200 рейсів, інформує AP. Тисячі протестувальників блокували нормальну роботу аеропорту демонстрацією у зоні прибуття аеропорту. Одягнені у чорне демонстранти зібралися там, щоб висловити своє невдоволення діями влади, а також поведінкою співробітників поліції. Акція в аеропорту тривала чотири дні поспіль. Станом на ранок вівторка в аеропорту відновилася акція протесту.

Залишити відповідь