Неділя, 19 Травня, 2024
АнонсиМузика

Класичні хіти у “Будинку вчених” від тріо “Фантазія”

Тріо Бетховена, Мендельсона, Ґершвіна, чарівний “Oblivion” та пристрасне “Libertango” Астора П’яцоли, а також перлини дуетної музики для скрипки та віолончелі та фортепіано прозвучать для Вас цього вечора у Білій Вітальні Будинку Вчених у виконанні Василя Бабича /віоончель/, Маргарити Бабич /скрипка/ та піаніста Арсена Яковенка! Арсен Яковенко
(рояль) — Почав навчатися музиці у Київській дитячій академії мистецтв. З 2000 по 2009 рік навчався у Київській середній спеціалізованій музичній школі ім. М. В. Лисенка. З 2009 по 2014 — навчався у НМАУ ім. П. І. Чайковського у класі фортепіано професора Наталії Гриднєвої. До 2010 р. займався композицією у класі Алли Загайкевич. Викладач КССМШ ім. М.В. Лисенка. 

Василь Бабич (віолончель, колісна ліра, композитор, автор та організатор проекту) – музичну освіту здобув у КССМШ ім. М.В. Лисенка (2009) та НМАУ ім. П.І. Чайковського (2014), клас Олени Червової. Працював в оркестрах Національної радіокомпанії України (2013-2015), Національному президентському оркестрі України (2015-2016), Академічному камерному оркестрі рівненської обласної філармонії (2016-2017). оркестрі кафедри симфонічного диригування НМАУ ім. П.І. Чайковського. На даний момент є віолончелістом у Національному академічному оркестрі народних інструментів України (НАОНІ)

Також у 2017 році співпрацював з Imperial Classic Orchestra (м. Відень, Австрія).

Лауреат міжнародних та всеукраїнських конкурсів, зокрема у всеукраїнського конкурсу юних віолончелістів (Львів, 2001, 2003), конкурсу імені Полянського (2004, Київ), конкурсу камерних ансамблів імені Іґнація Яна Падеревського (Житомир, 2010) та ін.

Віолончеліст камерного ансамблю «Almia music» (Київ). Учасник багатьох концертів камерної музики у Києві, та Відні, виступає як учасник камерних ансамблів так і як соліст.


Маргарита Бабич (скрипка) — Почала навчатися музиці в ДМШ №1 м. Рівного. Продовжила навчання у Рівненському музичному училищі та Рівненському державному гуманітарному університеті. Артистка оркестру кафедри симфонічного диригування Національної музичної академії України ім. П.І. Чайковського. Викладач класу скрипки КДМШ м. Києва. Співпрацювала з Imperial Classic Orchestra (м. Відень, Австрія).

КВИТКИ:  https://klassikhits.ticketforevent.com/
ФБ подія: https://www.facebook.com/events/2472508506314937/

Залишити відповідь