Неділя, 28 Квітня, 2024
Суспільство

Міністерство у справах ветеранів буде захищати інтереси Олексія Белька котий вчора в столиці намагався підірвати міст

Фото: Міністерство у справах ветеранів/Facebook

Міністерство у справах ветеранів, зробило заяву з приводу надзвичайної ситуації на мосту Метро яка сталася в середу 18 вересня в Києві. Міністерство захищатиме інтереси Олексієя Белько , як і будь-якого учасника російсько-української війни.

Про це повідомляється у заяві відомства у Facebook.

“Міністерство наголошує, що воно захищатиме інтереси Олексія Белько як і будь-якого учасника російсько-української війни, зокрема його право на повагу, справедливий розгляд цієї справи та допомогу за потреби. Ми не дозволимо використати цей інцидент для очорнення бійців та ветеранів, або для розколу між ними та рештою суспільства”, – йдеться у повідомленні.

Відомство уточнило, що команда Міністерства готова надати будь-яку допомогу у комунікації між Олексієм Белько та тими, кого це може стосуватися на офіційному чи неофіційному рівні (за потреби), як адміністративними, так і громадськими каналами.

Протягом чотирьох годин ввечері середи, 18 вересня, 42-річний виходець з анексованого Росією Криму Олексій Белько тримав в напрузі весь Київ. Він виїхав на міст Метро на кабріолеті, стріляв і погрожував підірвати сам міст.

Після проведення спец операції правоохоронцями чоловік був затриманий .Під час затримання опору не чинив. Не один чоловік не постраждав.

Залишити відповідь