Четвер, 28 Березня, 2024
В КиєвіПолітика

Сьогодні на Майдані Незалежності Рух Опору Капітуляції озвучив плани діяльності на найближчий час

Фото: Брифінг Рух Опору Капітуляції / Новини

25 жовтня під час прес-брифінгу на Майдані Незалежності члени Стратегічної ради та співкоординатори Руху Опору Капітуляції озвучили плани діяльності на листопад 2019 року.

На місці проведення брифінгу був присутній репортер видання Новини .

В брифінгу взяли участь правозахисник Йосиф Зісельс, професор Сергій Квіт, командир 8-го батальйону Української Добровольчої Армії Андрій Гергерт, співкоординатори Руху Михайло Басараб, Мирослав Гай, Ігор Лапін, а також координатори регіональних осередків РОКу (Руху Опору Капітуляції ) .

Фото: Брифінг Рух Опору Капітуляції / Новини

Учасники брифінгу на Майдані озвучили свої плани і позиції на найближче майбутнє.

Серед основних завдань – це оприлюднення плану переможного миру на противагу плану капітуляції. План розробляє Стратегічна рада РОКу, його презентація відбудеться незабаром, на неї будуть запрошені представники влади, політичних сил, ЗМІ, іноземних посольств.

Так само, було озвучено що найближчим часом, буде проведено форум державницьких сил. До його організації запрошуються уповноважені представники всіх державницьких політичних партій та ГО. До 12-ї години 28 жовтня всі бажаючі долучитися до роботи форуму мають надати інформацію про себе на електронну скриньку Руху Опору Капітуляції.

Учасники брифінгу уточнили, що форум повинен напрацювати вимоги до влади в ключових сферах державної політики.

І на завершення , спікери розповіли про головну подію листопада – Віче «Ми маємо гідність!». За словами, учасникив брифінгу віче відбудеться 21 листопада на Майдані (початок – о 19:00).

Виступаючі уточнили, що перелік спікерів та тем для виступів буде затверджено саме на форумі державницьких сил, так само як і більш конкретний план дій на 21 листопада та на майбутнє.

“Однак, вже зараз очевидно, що ми спитаємо владу не лише за план капітуляції, за Андрія Богдана, за згортання реформ і здобутків попередніх років, за повернення у владу та за її лаштунки реваншистів”,- повідомили організатори брифінгу.

На самому брифінгу, були присутні журналісти різних видань та телеканалів. І захід не обійшовся на цей раз без провокацій. Деякі люди, що представилися журналістами, намагалися ставити провокаційні запитання.

Український громадський діяч, волонтер, речник міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm Михайло Макарук повідомив на своїй сторінці у Facebook . Що на Майдані біля стели його намагались по провокувати так звані “журналісти” представники скандального відео блогера Шарія . Який відомий багатьом українцям , своєю діяльністю, так званого “великого викривача”. І ватною , проросійською позицією.

” “Да я знаю чем занімаєтся Ваш інформнапалм…” На мое питання чим так і не відповів. Пробував простягати руки, але зрозумів, що може отримати по кумполу” ,- написав Макарук .

Залишити відповідь