Середа, 24 Квітня, 2024
Політика

В Офісі Президента повідомили що Зеленський обговорив інвестиції з головою Резервного фонду Оману

Фото: Володимир Зеленський в Омані / Офіс президента

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з виконавчим президентом Державного генерального резервного фонду Султанату Оман Абдулсаламом аль-Муршиді.

Про це повідомив Офіс президента України.

“Під час зустрічі сторони обговорили торговельно-економічну та інвестиційну співпрацю України й Оману та констатували, що нинішній рівень двостороннього інвестиційного співробітництва не відповідає наявному потенціалу, зокрема у порівнянні з динамічним зростанням торговельних відносин”,- повідомляє Офіс президента.

Оманська сторона висловила зацікавленість в активізації співпраці в інвестиційній сфері та прийняла запрошення відвідати Україну для ознайомлення з перспективними проектами та напрямами співпраці.

Як відомо, раніше 5 січня в мережі з’явилася інформація про неанонсований візит Зеленського та його родини до Оману. Після цього, в Офісі президента відразу заявили, що глава держави оплачує поїздку власним коштом і планує провести низку зустрічей. Згодом в прес-службі президента повідомили про переговори з міністром, відповідальним за іноземні справи султанату, Юсуфом бін Аляві бін Абдаллою.

Залишити відповідь