П’ятниця, 29 Березня, 2024
Кримінал

На Закарпатті було скоєно два напади на працівників поліції

В обох випадках поліцейські дістали тілесні ушкодження, порушників затримано.

Про це повідомляється на сайті ГУ нацполіції в Закарпатській області.

Близько третьої ночі медики Перечинської районної лікарні повідомили правоохоронцям, що до них з  тілесними ушкодженнями  обличчя доставлено працівника поліції.

Попередньо встановлено, що на вулиці Ужанській  в місті Перечин виникла бійка між молодиками. На місце прибули патрульні, які спробували припинити сутичку.

«На зауваження правоохоронців чоловіки не реагували, вели себе агресивно, а один з них наніс поліцейському тілесні ушкодження, що змусило застосувати до них спецзасоби. Одного з порушників, 33 – річного жителя Перечинського району, затримано», – йдеться в повідомленні.

Другий інцидент стався приблизно о дев’ятій вечора 18 січня. Під час виїзду на виклик за зверненням 56-річної мешканки м. Іршава, було травмовано дільничного офіцера поліції. Поліцейська отримала забої плеча від нетверезої заявниці та звернулася за допомогою до медиків.

Обох порушників затримано. За фактами умисного нанесення правоохоронцям тілесних ушкоджень вирішують  питання про відкриття кримінальних проваджень за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України. Санкція статті визначає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Залишити відповідь