П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Політика

Порошенка викликали на ще один допит в ДБР

Державне бюро розслідувань викликало його на допит як свідка у справі про захоплення українських моряків у Керченській протоці.

Про це повідомив Порошенко після допиту в ДБР.

П’ятий президент України повідомив, що офіційно звертався до ДБР, аби 24 січня його допитали у всіх справах, де він проходить як свідок. Слідчі відмовились це робити.

«Сьогодні мали бути дії, але не відбулися по моряках. І вони чекають, що ми ще раз прийдемо. Наголошую, що спеціально і навмисно це роблять. У нас наприкінці січня має бути парламентська асамблея НАТО. 27-го я туди маю виїжджати, а вони призначають на 31 число знову допит», — сказав Порошенко.

Він зазначив, що зробили це, аби перешкодити його міжнародній діяльності. На питання журналістів про те, чи прийде Порошенко на наступний допит, він відповів: «я хочу наголосити, що якщо я буду в Україні, я точно прийду».

Також Порошенко повідомив, що йому не вдалося передати ДБР спільне звернення народних депутатів України та родин Героїв Небесної сотні, у якому йдеться про неприпустимість призначення у ДБР адвоката Януковича. 

Залишити відповідь