Четвер, 25 Квітня, 2024
Політика

Помічник президента РФ залишив держслужбу “через зміну курсу в українському напрямі”

У 1999 році Сурков став заступником керівника адміністрації президента. З 2011 до травня 2013 року він обіймав посаду заступника голови уряду.

Про це повідомив директор Центру політичної кон’юнктури Олексій Чеснаков, наближений до Суркова.

«Протягом найближчого місяця він буде займатися медитацією. Після цього обіцяв повідомити про причини ухваленого ним рішення і про подальші плани», — написав Чеснаков.

Як повідомляє редактор «Ехо Москвы» Олексій Венедиктов, українським напрямком в адміністрації президента замість Суркова займеться колишній віцепрем’єр Дмитро Козак. «Новая газета», помічником президента Суркова призначили у вересні 2013 року. Він займався питаннями соціально-економічного співробітництва з країнами СНД, Абхазією і Південною Осетією, а також опікувався врегулюванням ситуації на південному сході України.

Як повідомляє «Новая газета», помічником президента Суркова призначили у вересні 2013 року. Він займався питаннями соціально-економічного співробітництва з країнами СНД, Абхазією і Південною Осетією, а також опікувався врегулюванням ситуації на південному сході України.

Залишити відповідь