Вівторок, 23 Квітня, 2024
Події

Український моряк зник з судна, яке прямувало через Атлантичний океан

Компанія-судновласник розповіла про це матері моряка через два дні після події.

Про це повідомляє Громадське.

Інформацію про зникнення судна мати моряка Євгена Масленникова Тетяна отримала 24 січня. Вона розповіла “Громадському радіо”: її син працює на рефрижераторі Green Italia. Він кок. Востаннє мати з сином спілкувалися 21 січня. Він повідомив, що судно прямує до Панами.

“Він мені написав, що все нормально. Потім нібито 22 січня він вийшов покурити на палубу і зник. Фірма, від якої він пішов, мені повідомила тільки в п’ятницю (24 січня — ред.). І вони нічого не кажуть. Сказали, що висновок буде після слідства, 3-4 лютого”, — розповіла Тетяна.

Власник судна — компанія Green Management. Це підрозділ норвезької компанії Green Reefers. Судно Green Italia є в переліку на сайті норвезької компанії. Воно перевозило рибу, каже Тетяна Масленникова.

За інформацією матері моряка, судно вийшло з Нігерії і йшло до Панами. Система відстежування суден MarineTraffic натомість показує, що Green Italia зараз прямує до порту Мобіл (Mobile) у США.  У жовтні та листопаді минулого року Євген Масленников викладав у соцмережі vk.com фото судна.

Залишити відповідь