Середа, 13 Березня, 2024
Суспільство

Мінцифри випустило соцрекламу про платформу “Дія. Цифрова освіта”

Ролик розповсюджуватимуть на національному та регіональному телебаченні, в мережі кінотеатрів і в інтернеті.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства цифрової трансформації.

“Соціальний відеоролик демонструє, що володіння цифровими навичками дозволяє жити в країні більш комфортно та щасливо. Також відеоролик інформує про національну онлайн-платформу “Дія. Цифрова освіта” – зручний і доступний сервіс, де можна безкоштовно отримати або покращити свої цифрові навички”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що до проєкту “Дія. Цифрова освіта” долучилися бібліотеки, які будуть допомагати опанувати цифрові навички та які придумали хештег #cyfra_library в соцмережах, щоб ділитися досягненнями проєкту.

“Саме бібліотеки стали першими офлайн-хабами проєкту “Дія. Цифрова освіта”. 11 січня 2020 року був підписаний меморандум між Міністерством цифрової трансформації та Українською бібліотечною асоціацією, завдяки якому близько 6 000 комп’ютеризованих бібліотек по всій країні долучаються до проєкту. Бібліотеки демонструють значний ентузіазм, надають всім охочим доступ до національної онлайн-платформи та допомагають опанувати цифрові навички”, – зазначили у міністерстві.

Залишити відповідь