Вівторок, 19 Березня, 2024
АнонсиМузика

Сергій Міхалок і гурт DREZDEN запрошують на перший концерт у Києві!

28 лютого у столичному клубі Bel Etage відбудеться концерт нового проекту Сергія Міхалка DREZDEN. За рік існування колективу Сергія Міхалка DREZDEN з’явилася велика кількість шанувальників, які з нетерпінням чекали концертів гурту.

Перший концерт DREZDEN відбувся у Львові при повному аншлагу та ще й в день народження Сергія Міхалка. Готуватися до концертів музиканти почали ще восени: репетирували на студії в Мінську, працювали над сценографією і знімали live-video, в якому демонстрували всю потужність живого звучання DREZDEN. Відеоінсталяції спеціально до виступу DREZDEN підготували – дизайнер Артур Вакаров, художник по світлу групи Олександр Галушко і литовський художник по світлу Маріус Селявічус.

Виступ DREZDEN у Львові:

За відгуками в мережі, після двох перших концертів у Львові та Мінську, виступ DREZDEN не схожий ні на концерти Ляпис-98, ні на BRUTTO. 

«Фанати залишають дуже цікаві, аналітичні коментарі і це круто! Нам було приємно бачити безліч шанувальників, які знають слова всіх пісень, і навіть вже придумали свої танцювальні рухи під ці треки», – поділився емоціями продюсер групи Антон Азизбекян.

Неймовірний музичний перформанс DREZDEN у Києві, на якому будуть виконані всі пісні з двох альбомів, триватиме близько двох годин. Разом із Сергієм Міхалком у концерті приймуть участь Павло Міхалок (клавіші), Алесь-Франтішек Мишкевич (бас), Денис Шуров (барабани) і Павло Величко (гітара).

DREZDEN – сольний проект Сергія Міхалка, в якому він відкриває для всіх шанувальників ще одну сторону своєї творчості. DREZDEN – це еклектичний сплав «The Cure», «Wolfsheim» і Олексія Вишні. Це переосмислення музики Нової хвилі і «Neue Deutsche Welle» через 40 років. Дебютний альбом DREZDEN вийшов у вересні 2018 року і миттєво знайшов шанувальників по всьому світу. Другий альбом «Эдельвейс» було презентовано в грудні 2019 року. В ньому Сергій Міхалок продовжує традиції дебютного альбому: філософські тексти пісень наповнені грою слів, таємні сенси яких доведеться розгадувати слухачам. 

Київ

28 лютого 2020 року

початок о 19:00

Bel Etage (вул. Шота Руставелі, 16А)

Квитки онлайн: https://drezden.by/shows/

Слухати ЕДЕЛЬВЕЙС: http://band.link/JX5LU 

Дивитися кліп ЕДЕЛЬВЕЙС: https://www.youtube.com/watch?v=Nx2PoxZ3fPA

Залишити відповідь