Понеділок, 29 Квітня, 2024
Війна

На Донецькому напрямку противник пішов у атаку, є втрати

Сьогодні, 10 березня, російські окупаційні війська атакували позиції українських захисників на Донецькому напрямку.

Про це повідомляє преесс-служба штабу ООС.

Російські окупанти вели вогонь по позиціям Об’єднаних сил із застосуванням забороненого Мінськими угодами озброєння, зокрема, з мінометів калібру 120 мм, а також застосовували гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Крім того, противник здійснив обстріл військового вантажного автомобіля одного з підрозділів операції Об’єднаних сил з протитанкового ракетного комплексу. Внаслідок влучання протитанкової керованої ракети є втрати серед українських захисників.

Уточнюється, що наразі бій закінчився.

У свою чергу, ТСН повідомляє, що кілька годин тому окупаційні війська із протитанкової керованої ракети поцілили у військову машину, в якій їхали наші захисники. Внаслідок обстрілу постраждали одинадцятеро українських бійців, їх було евакуйовано медичною службою. Ще двоє бійців померли.

За словами прес-служби , для придушення вогню противника підрозділи операції Об’єднаних сил використовували наявні вогневі засоби та дали російським окупантам адекватну відповідь.

У районі проведення операції у готовності до застосування перебувають підрозділи резерву зі складу Об’єднаних сил. Ситуація контрольована. Втрати противника уточняються.

1 коментар

Залишити відповідь