Середа, 24 Квітня, 2024
Суспільство

ВР продезинфікує місця де був нардеп Шахов, та протестує всіх хто бачився з ним

Верховна Рада й Міністерство охорони здоров’я вживають заходи для запобігання поширенню коронавірусу у парламенті після позитивного тесту на COVID-19 у народного депутата з групи “Довіра” Сергія Шахова.

Про це повідомляється на сайті ВР.

“Апарат Верховної Ради України у координації з Міністерством охорони здоров’я України вживає усіх необхідних заходів, які передбачені протоколом. Співробітники Міністерства охорони здоров’я вже прибули до Верховної Ради України для проведення необхідних дій”,-йдеться в повідомленні

На даний момент народний депутат знаходиться у самоізоляції. 

Уточнюється, що зараз встановлюються всі особи, які контактували з вищезазначеним народним депутатом, для проведення необхідних тестів.

Додатково будуть проведені санітарно-епідеміологічні заходи у тих комітетах, в роботі яких брав участь політик.

В той же час, Сергій Шахов прокоментував історію з можливим зараженням коронавірусом: “Сьогодні, мені зателефонували з лабораторії і сказали, що підтверджується коронавірус. Зразу хочу всім зазначити, що це не так страшно, як малюють”.

Нардеп у відеозверненні 18 березня підтвердив, що отримав результати аналізів, які підтвердили у нього коронавірус. Шахов розповів, що наразі почуває себе добре, а перші симптоми (підвищену температуру) відчув 3 дні тому. 

Водночас, громадський рух “ЧЕСНО” повідомляє, що нардеп 12 березня відвідував засідання екологічного комітету. 

Так само відомо, що прем’єр-міністр України Денис Шмигаль вступав в контакт з нардепом від групи “Довіра” Сергієм Шаховим. Спілкування з рукостисканням відбулося 4 березня в сесійній залі ВР.

Фото: Фейсбук Сергій Шахов

Залишити відповідь