Субота, 20 Квітня, 2024
Суспільство

Карантин у Києві:У Гідропарку поліцейські ловили спортсмена який купався

Фото:Затримання киянина, який поплив до Гідропарку Богдан Амінов

У києві поліцейські у рамках посилення карантину через коронавірус COVID-19 затримали хлопця, який уплав дістався до Гідропарку після того, як його не пропустили на спортивний майданчик.

Відповідне фото опублікував журналіст Богдан Амінов.

Хлопець із другом прийшов до мосту, який веде до спортмайданчика у Гідропарку. Тоді поліція відмовилась їх пропустити, через що киянин почав обурюватися.

Після словесної перепалки з поліцейськими, які заблокували прохід до спортивному майданчику через пішохідний міст, спортсмен вирішив туди поплисти.
Свій одяг, він залишив на протилежному березі.

Однак на тому березі його чекали приблизно 10 правоохоронців. Вони і вивели чоловіка з території парку.

Фото з затриманням хлопця, якого поліція у рамках посилення карантину через коронавірус COVID-19 не пустила на спортмайданчик у київському Гідропарку і який дістався туди уплав, викликало ажіотаж у мережі.

Дописи з незвичним фото розмістило ВВС Україна на своїй сторінці у Facebook, а ще заступниця начальника КП “Київський метрополітен” Наталія Макогон.

 “Без маски, без собаки і без дитини. Я не вірю, що це бачу. Спортсмен, якого не пустили дорогою на спортмайданчик у Гідропарку, переплив річку заради тренування. Затримання проводили, як видно на фото, 14 поліцейських”, – йдеться у дописах.

Залишити відповідь