П’ятниця, 29 Березня, 2024
Спорт

Тенісист, чемпіон відомого турніру Ролан Гаррос підробляє в супермаркеті під час карантину

Фото:November 2019. EPA-EFE/CHEMA MOYA

Кевін Кравіц тенісист, який в 2019 році переміг на на всесвітньо відомому турнірі Ролан Гаррос в парному розряді. Зараз він підробляє в супермаркеті Німеччини під час перерви в змаганнях, який викликаний пандемією COVID-19.Таким чином Кравіц вирішив внести свій вклад в допомогу суспільству під час пандемії коронавірусу.

Кравіц розповів, у коментарі німецькому виданню Spiegel, що й раніше прагнув спробувати себе в іншій діяльності.

“Як професіонал, завдяки спеціальному дозволу я можу тренуватися в тенісному залі, тому що я граю три або чотири рази на неделю.І ось уже кілька тижнів я працюю в спеціальному дисконтном магазині за 450 євро”, – сказав спортсмен.

За словами тенісиста, він вже давно планував розглянути для себе звичайну роботу.


“Тепрь завдяки коронавірусу маю таку можливість .Через друга дізнався, що зараз дуже сильно шукають співробітників”, – сказав Кравіц.

Професійні тенісисти Кевін Кравець та Андреас Міст виграли подвійний турнір Великого шолома на Відкритому чемпіонаті Франції рік тому. В парі зі співвітчизником, він отримав понад 300 тисяч євро призових. Кравіц займає 13-у сходинку в парному рейтингу ATP. Всього за кар’єру він завоював три титули в парному розряді.

Залишити відповідь