Середа, 24 Квітня, 2024
Спорт

Суркіс погрожує судом, якщо чемпіонат України з футболу не дограють

За словами Суркіса, чемпіонат України можна було б завершити за підсумками першого етапу, в іншому випадку необхідно дограти усі 32 тури.

Про це повідомляє “Футбольний клуб”.

“В нашій прем’єр-лізі справедливо було б або не починати другий етап, підвівши риску під першим, коли усі зіграли один з одним по два матчі, або провести всі передбачені регламентом 32 туру. В іншому випадку нам не уникнути скандалів і судових процесів, які УЄФА, природно, не потрібні”, – сказав Суркіс.

Водночас, за його словами, прагнення перезапустити сезон не повинне ставити під загрозу людські життя.

“Разом з тим, гаряче прагнення перезапустити сезон не повинно ставити під загрозу людські життя. Зрештою, футбол – це всього лише розважальний захід. Важливо, щоб до моменту виходу нашої улюбленої гри з карантину не зростала кількість хворих на коронавірус”, – зауважив Суркіс.

Наразі в чемпіонаті України зіграно 23 тури. Лідирує “Шахтар”, у якого 59 очок. Другою з 46 пунктами йде “Зоря”, “Динамо” має стільки ж балів та займає третє місце. Якщо таке турнірне становище буде зафіксовано, до Ліги чемпіонів у наступному сезоні потраплять “Шахтар” та “Зоря”, а “Динамо” зіграє у Лізі Європи.

Залишити відповідь