Середа, 24 Квітня, 2024
КриміналСуспільство

Аваков розповів про штрафи за порушення карантину в “Велюрі” та “Епіцентрі”

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков розповів, що за порушення карантину Нацполіція виписала 29 адмінпротоколів мережі “Епіцентр”, загалом правоохоронці склали 10 303 адмінпротоколи.

Про це Арсен Аваков повідомив на своїй сторінці в Facebook.

За словами міністра, за останній час поліція склала 10 тисяч 303 протоколи про порушення карантинних норм.

“За останній 2 дні поліція склала 263 протоколи про порушення карантинних норм, всього за період карантину – 10303.Недобросовестность і нечесність відзначена в сфері торгівлі та громадського харчування в тому числі: 94 протоколи стосовно супермаркетів, 140 – кафе / бари / ресторани”, – написав міністр МВС.

За словами Авакова, серйозно порушували і отримали протоколи ТЦ “Нова лінія”, ТЦ “Епіцентр”.

“Останній (Епіцентр- ред.) спробував відкрити ряд невирішених видів торгівлі – отримав 29 протоколів і штрафів (4 з них тільки за вчорашній день)”, – уточнив голова відомства.

Міністр так само додав, що кафе, ресторани – небезпечна і одночасно болюча тема для багатьох.

“Несподівано більшість порушень в Рівненській обл. – 26, Маріуполь -14. А в Києві – викриті в порушеннях і піддані протоколу і штрафу відомі ресторани”Моншер”,”Виноградний Хутiр”,”Велюр”,”Фабiус” ..Сумнівна і нехороша популярність .. “, – наголосив міністр МВС.

За словами голови правоохоронного відомства,всі протоколи направлені до суду і будуть заплачені штрафи.

“Але хто і чим заплатить за життя і здоров’я людей, які захворіли в результаті порушень карантину? Потрібно мати елементарну совість і свідомість!”, – підкреслив Аваков.

Глава відомства підкреслив, що на главах адміністрацій, мерів, керівниках ОТГ – велика відповідальність!

“Сподіваюся у всіх вистачить розуму спочатку думати про здоров’я людей в період епідемії, а потім вже про ефектною політичної позі перед виборами. Неприпустимо будувати свої політичні проекти на життя і здоров’я людей!”, – резюмував Арсен Аваков.

Залишити відповідь