Четвер, 25 Квітня, 2024
Суспільство

Волинські лікарі отримали захисні костюми та окуляри від Фонду Порошенка та корпорації ROSHEN

Нардеп від фракції “Європейська Солідарність” Андрій Парубій зустрівся з медичними працівниками у різних районах Волинської області та передав їм засоби індивідуального захисту від інфекційних захворювань

Разом із партійцями Андрій Парубій насамперед завітав до центральної міської лікарні Нововолинська, адже саме у цьому місті зафіксовано спалах захворювань на COVID-19. Станом на 5 травня, у Нововолинську зареєстровано 49 хворих на коронавірус підтверджених лабораторно, серед яких – декілька медичних працівників.

Головний лікар КНП “Нововолинська центральна міська лікарня” Віктор Мороз розповів, що ситуація із поширенням хвороби наразі є контрольованою, адже місцеві мешканці намагаються дотримуватися правил карантину. В той же час, актуальним залишається питання захисту медиків, тому підтримка від Фонду Петра Порошенка є дуже вчасною.

“Дякую Фонду Порошенка за допомогу. Безумовно, в нас є велика потреба в засобах індивідуального захисту, які насамперед будуть використані медичними працівниками реанімаційного та інфекційного відділень при лікуванні хворих на коронавірус”, – розповів Віктор Мороз.

Наступним закладом охорони здоров’я, який отримав захисні костюми та окуляри, стало Володимир-Волинське територіальне медичне об’єднання.

“Я щиро вдячний партії “Європейська Солідарність” за допомогу, яку вона нам надала. Завдяки захисним костюмам та окулярам у нашій лікарні немає хворих працівників, тому ми функціонуємо в нормальному режимі. Ми висловлюємо подяку Андрію Володимировичу Парубію за те, що він приділив увагу і нашій установі”, – зазначив медичний директор Володимир-Волинського ТМО Віталій Баюн.

“Ми дуже вдячні за допомогу Фонду Порошенка. Вона є дуже доречною і актуальною саме зараз”, – зазначив Володимир Дибель.

Залишити відповідь