Четвер, 25 Квітня, 2024
АналітикаНа росіїПолітика

Рейх валиться: в росії почалася боротьба за владу

За інформацією, що надходить з-за поребрика можна зробити висновок: в стані ворога розпочалася боротьба за владу між патрушевим і медведєвим. Медведєв останнім часом став одним з ключових ньюзмейкерів кремля, сипле в стилі путіна погрозами про ядерний удар та третю світову війну. Чого б це він так розійшовся?

Разом з тим коняча голова – Лавров, – що озвучував офіційну позицію російського рейху, зникає з інформаційного поля.

Вчора повідомили, що на патрушева скоєно замах – його намагалися отруїти, якщо вірити ЗМІ. Можливо, однак, отруєння було інсценованим.

Різні групи силовиків, очевидно, визначаються на кого робити ставку – на медведєва чи на патрушева. Шойгу явно випадає з боротьби – він дуже непопулярний що серед силовиків, що серед звичайного електорату в світлі провалів так званої “спецоперації”.

А що ж путін? якщо він ще живий, то явно втрачає контроль над ситуацією і вплив серед оточення. Він продовжує параноїдально боятися, що його приберуть. Публічно з’являється, очевидно, все таки його двійник. А можливо, він уже все. Утилізований. Бо надто часто його “бояри” намагаються затьмарити ботоксного в інформаційному просторі.

А тут ще й картопляний диктатор лукашенко відмовляється приїжджати на підписання “тристороннього пакту” путін-лукашенко-янукович, пославшись на геморой.

Ця відмовка дуже схоже на знущання. Чи дозволив би лукашенко вести себе, знаючи, що путін живий-здоровий? Сумніваюся.

Білоруси знову саботують вступ у війну. Навчання армії РБ продовжено до 23 липня, формування ударних груп сповільнилося. А це щось та й значить.

Якби не було, але ми не бажаємо перемоги жодному з претендентів на владу в рф, а бажаємо такої боротьби між ними, щоб від російського рейху каменя на камені не лишилося.

Сергій Пархоменко, OPAD – Центр зовнішньополітичних досліджень

Залишити відповідь