П’ятниця, 29 Березня, 2024
В окупаціїВажливеЕксклюзивНа фронті

Удар українського безпілотника по севастополю зірвав святкування дня вмф росії

Український безпілотник атакував штаб Чорноморського флоту в Севастополі, поранено 5 людей, усі святкові заходи на честь дня ВМФ у місті скасовано з міркувань безпеки, повідомив “губернатор” окупованого Севастополя Михайло Развожаєв.

Відомі також точні координати удару: 44.613393, 33.523826.

За свідченнями очевидців, стався достатньо потужний вибух, горіння немає. Чергові КПП зафіксували проліт БПЛА невідомого зразка. Ознак руйнування будівлі немає, проте вибиті шибки і одразу після вибуху здійнявся стовп пилу. Штаб т.зв. чф рф очеплено т.зв. поліцією.

Українські ЗС не підтверджують свою причетність до інциденту, проте удар по репутації росії завдано колосального: в головне свято для окупантів в Севастополі місто лишилося беззахисним перед ударами з повітря.

В російських націоналістичних пабліках істерика: ” Володимире Володимировичу, а якби Ви були не в Кронштадті? Це ганьба чи ще терпимо?

І, напевно, з сьогоднішнього дня починається черговий рішучий етап СВО: термінова евакуація сімей військовослужбовців з Криму, світломаскування, комендантська година і вже не тренувальні повітряні тривоги? А вони, тренувальні, взагалі були? Хтось готувався, що укри почнуть відбивати Крим? У нас проти них лише шапки чи ще щось?”