Четвер, 25 Квітня, 2024
АналітикаІнтерв'ю

Данілов розповів, що може чекати на РФ після перемоги України: роздиратимуть на шматочки

Перемога України у війні з Росією стане для агресора початком кінця. Після завершення війни на РФ чекатиме відплата – її роздиратимуть на шматки.

Кожна держава, в якої Росія окупувала території, забере назад свої землі. Про це в інтерв’ю 24 каналу розповів секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов, повідомляє “Obozrevatel”.

Секретар РНБО переконаний, що після перемоги України росію чекатиме відплата – її роздиратимуть на шматки. Кожна держава відбере назад ту територію, яку окупанти колись загарбали.

Зокрема, зазначив Данілов, почати повертати свої землі мала би Грузія.

“Коли почалася війна, в мене були суперечки з деякими нашими керівниками стосовно моїх заяв відносно Грузії. Я й сьогодні вважаю, що Грузія, якщо вважає Абхазію та Північну Осетію власною територією, мала би підніматися і захищати свою країну. І інші країни: якщо ви вважаєте, що це (територія, окупована Росією. – Ред.) це ваше, то звертайте увагу, як це робимо ми – і робіть так само. Але вони чекають”, – зазначив Данілов.

Він підкреслив, що багато країн, що у різні періоди стали жертвами імперської експансії РФ та втратили свої території, наразі чекають на перемогу України.

“На нас дуже великі сподівання в багатьої країн, які після того, як ми переможемо, будуть роздирати РФ, забирати те, що Росія в них свого часу забрала”, – наголосив секретар РНБО.

Він зазначив, що країни, які постраждали від російської агресії, могли би долучитися до України, аби пришвидшити перемогу. Однак зробити це їм завадив страх.

Залишити відповідь