Середа, 24 Квітня, 2024
ВійнаНа фронтіУкраїна

Окупанти продовжують атакувати на Донбасі та у Харківській області

Українські війська завдають окупантам втрат, у тому ліку за допомогою артилерії

10 серпня – 168-а доба повномасштабної війни Росії проти України. Рашистські війська в Україні продовжують атаки на Донбасі, а також у Харківській області. Українські війська завдають окупантам втрат, у тому ліку за допомогою артилерії, повідомляє “Польське радіо”.

Генштаб Збройних сил України в ранковому зведенні повідомляє, що на Бахмутському напрямку росіяни здійснили безуспішні спроби ведення штурмових дій на напрямках Новолуганське – Спірне, Володимирівка – Яковлівка, Стряпівка – Соледар. На захід від Донецька наступ росіян під Авдіївкою був невдалим. В околицях Пісків тривають бої.

На всіх ділянках фронту на Донбасі окупанти обстрілювали позиції української армії з артилерії, а також авіації. Як сказано в повідомленні, противник, щоб покращити своє тактичне положення, також безуспішно атакував у Харківській області у напрямку Ветеринарне – Уди. Тривають бойові дії на  напрямку Байрак – Гусарівка.

На Південнобузькому напрямку противник здійснював обстріли із танків та артилерії різних калібрів вздовж лінії бойового зіткнення та завдав авіаційних ударів поблизу Новогригорівки, Андріївки та Ольгиного. Вів повітряну розвідку безпілотним літальним апаратом.

В акваторії Чорного моря в готовності до застосування високоточної зброї перебувають два носії крилатих ракет морського базування типу «Калібр».

Залишити відповідь