Вівторок, 19 Березня, 2024
В окупаціїЕксклюзивНа фронті

Запорізьку АЕС мінують “вагнерівці” під особистим керівництвом Пригожина

Запорізьку атомну електростанцію мінують найманці з ПВК Вагнера. Примітно, що вони роблять це під особистим керівництвом російського бізнесмена, “кухаря Путіна” Євгена Пригожина. Про це повідомляє OBOZREVATEL. Цю інформацію підтвердили джерела в міністерстві оборони РФ та очевидці.

Така ситуація склалася тому, що особовому складу ЗС РФ не довіряють, оскільки він сильно наляканий, або його представники вимагають офіційного наказу, якого ніхто в документальній формі не дає.

“Тому для подібної терористичної спецоперації були задіяні “вагнерівці”, серед яких є багато ув’язнених, людей, у яких нема особливого вибору. “Вагнерівці” проводять мінування і готуються до акту міжнародного тероризму на ЗАЕС. Вони фінансуються з державного бюджету РФ, діють за вказівкою уряду країни, зокрема вищого військово-політичного керівництва Росії”, – зазначили джерела.

Варто додати, що на рахунку “вагнерівців” безліч воєнних злочинів у різних куточках світу. Мінування ЗАЕС – ще одне підтвердження того, що РФ є спонсором тероризму та державою-терористом, що готова перейти до актів ядерного терору.  

Ситуація навколо ЗАЕС вкотре підтверджує, що санкції проти РФ не повинні бути знятими до того моменту, поки не відбудеться демілітаризація та денуклеаризація Росії як терористичної держави. Крім того, Кремль своїми непрогнозованими та небезпечними діями загрожує не лише Україні, а й усій Європі та всьому світові.

Зазначимо, що ситуація на Запорізькій атомній електростанції розпалюється і стає все більш загрозливою. У зв’язку із цим президент “Енергоатома” Петро Котін закликав розмістити там миротворців.

Залишити відповідь