Вівторок, 19 Березня, 2024
Боротьба в тилуЕксклюзивНа росії

На росії посилюється партизанський рух

Як повідомляють російські пабліки, за терактами на російській залізниці стоять партизани з місцевих жителів.

Так, на залізничній ділянці в районі Домодєдово виведено з ладу два пристрої сигналізації, централізації та блокування. За фактом, це два малопомітних залізних ящики, які стоять поряд з коліями. Виходячи з інформації, що є на цей час, пошкодження викликано не зламом чи вибухом.

Обладнання, ймовірно, спалено запальною сумішшю. Правильно приготовленою та грамотно застосованою. В результаті ділянка залізниці на якийсь час виведена з ладу.

Це чергова диверсія в глибокому тилу окупантів, які зараз відбуваються по всій території Росії. Більшість із них так чи інакше спрямовані на комунікації, якими поставляється озброєння в зону бойових дій.

Дії невідомих, на думку росіян, не схожі на роботу українських спецслужб. Також подібні диверсії не підтверджує і українська розвідка.

Тому найімовірніший варіант – це дія місцевих «партизан», яким допомагає хтось серед спецслужб.

“Мабуть, комусь навсправжки набридла ця війна. Занадто багато втрат. Занадто багато нових могил. І ніякої ясності щодо кінцевої мети. У нацистів та біолабораторії ніхто давно не вірить. Цілком імовірно, що кількість подібних випадків з часом тільки збільшуватиметься”.

– бідкаються в окупантів.

Залишити відповідь