Четвер, 28 Березня, 2024
Спорт

Фартова Саудівська Аравія: коли та де Усик може побитись із Ф’юрі за абсолют

Олександр Усик захистив чемпіонські титули у реванші з Ентоні Джошуа. Попереду в українського боксера може бути бій за звання абсолютного чемпіона світу, передає 24 канал.

Цього бою чекають усі

За інформацією видання, бій за абсолют може прийняти Саудівська Аравія. Поєдинок Олександр Усик – Тайсон Ф’юрі може відбутись ще 2022 року, а точніше 17 грудня.

Цікаво, що наступного дня (18 грудня) у сусідньому Катарі відбудеться фінал чемпіонату світу-2022 з футболу.

Міністр спорту Саудівської Аравії принц Мохаммед Абулазіз запевнив, що вони зацікавлені у поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу. За його словами, Усик та Фрі можуть вийти на ринг у місті Ер-Ріяд.

Бій за абсолют принесе боксерам гонорари у понад 40 мільйонів доларів.

Наразі у Ф’юрі ще ж декілька днів часу, щоб остаточно визначитись зі своїм майбутнім. WBC дав “Циганському королю” час до 26 серпня. Якщо Тайсон офіційно закінчить кар’єру, то його титул стане вакантним.

Усик запрошує Ф’юрі на ринг

  • Український боксер не дозволив Ентоні Джошуа взяти реванш та повернути втрачені ним чемпіонські пояси. У другому поєдинку Усик переміг за роздільним рішенням суддів. Лише американський суддя віддав Ентоні перемогу у поєдинку. Британець та українець були на стороні Олександра.
  • Ще на ринзі Усик заявив, що чекає бою проти “Циганського короля”. Відповіді від Ф’юрі не довелось чекати довго. Тайсон зробив самовпевнену заяву.
  • Згодом українець знову звернувся до британського боксера із закликом повертатись у ринг заради бою за абсолют. Усик заявив, що Ф’юрі нехай віддає пояс та повертається на пенсію.
  • Леннокс Льюїс теж чекаю бою Усик – Ф’юрі.

Залишити відповідь