П’ятниця, 29 Березня, 2024
БлогНа росіїПодії

Суд над Зеленським з Наумовим у ролі головного свідка — фарс та ознака агонії режиму путіна

Кривавий кремлівський диктатор все більше вдається до безглуздих постановок. Але при цьому він не перестав бути небезпечним: це поранений, розлючений звір, який не має жодних моральних чи інших обмежень. Про це пише експерт Інформаційного центру “Міжмор’я” Юрій Гончаренко.

Напевно, всі вчора бачили новину що росія запланувала театралізовану постановку під назвою «суд на Зеленськім». Хоча пів року тому в планах було захопити українського президента в полон, в крайньому разі — вбити за допомогою ДРГ. В сценарії цієї постановки не передбачено нічого нового: «геноцид народу Донбасу», «бомбардування мирного населення „, напевно, і про «нацизм» не забудуть. Цікавою є також і особа головного свідка — ним має виступити підозрюваний у держзраді колишній генерал СБУ Андрій Наумов.

– йдеться в матеріалі.

Як ми писали, на цей момент Наумов перебуває у виправній колонії міста Ніш у Сербії. Затриманий на кордоні Сербії із сумою близько 600 тисяч євро.

“Зараз його особа випала з актуального інформаційного порядку денного, хоча росіяни тим часом торгуються з урядом «братушек» щодо його видачі в москву” – пише експерт.

На його думку, серби зараз на розтяжці, бо хоча в країні існує впливове проросійське лобі, яке тисне на уряд, країна все ж таки знаходиться в європейських координатах. І серед притомної частини суспільства вже встигло сформуватися потужне проукраїнське лобі.

Кремль обіцяє Наумову політичний притулок в обмін на «свідчення» проти Зеленського та «київського режиму». Сербам обіцяна підтримка на випадок загострення в Косові. При цьому існує офіційний запит України на видачу особи, що підозрюється в державній зраді.

Рішення за урядом Сербії, хоча вони мають прекрасно розуміти наслідки. І самому Наумову значно безпечніше опинитися в Україні та постати перед судом й отримати вирок, ніж стати актором в грі москви. І потім загадково померти чи бути банально вбитим.

Залишити відповідь