П’ятниця, 19 Квітня, 2024
ВійнаНа росіїУкраїна

“Противник уже виграв”: терорист Гіркін запанікував через успіхи ЗСУ і заговорив про поразку військ РФ на Харківщині

Співробітник ФСБ та ватажок терористичного угрупування “ДНР” у 2014 році Ігор Стрєлков (Гіркін) із жахом відреагував на новину про звільнення Куп’янська Харківської області українськими захисниками. Для нього це стало свідченням остаточної поразки армії РФ на Харківському напрямі.

Про це він написав у себе в Telegram-каналі. Він не схвалив наївних спроб російського командування пояснити розгром власних військ тактичними діями, передає OBOZREVATEL.

“Вже заговорили про те, що, мовляв, “правильне тактичне рішення” – “піти за водний рубіж і організувати там оборону”. Для довідки – у цей час року річка Оскол переходить пішки в брід майже в будь-якому місці та серйозною перешкодою для гусеничної та колісної всюдихідної техніки взагалі не є”, – з невеселою іронією зауважив Гіркін.

Він також додав, що системно отримує повідомлення про настання ЗСУ у Донецькому напрямку, де захисники України успішно проривають фронт. У окупантів практично не залишається простору для маневрів.

“Зараз, по суті, мова нашої сторони може йти тільки про те, як припинити подальше поглиблення української армії та не допустити переростання оперативної поразки – у стратегічну… Хоча, загалом, вона вже переросла. “Битва за ініціативу” противник уже виграв “, – змушений укласти Гіркін.

Нагадаємо, Гіркін залишається головним критиком дій російської армії та командування на фронтах в Україні. Коли у терориста “ДНР” немає сил на істерики, він натужно глузує з провальних дій окупантів.

Як повідомляв OBOZREVATEL, українські захисники демонструють чудові результати в операції з контрнаступу на Харківщині. Вони звільнили понад 1000 кв. км захопленої території протягом останніх днів. На окремих напрямках ЗСУ вклинилися в оборону супротивника на глибину до 50 км.

Залишити відповідь