Четвер, 25 Квітня, 2024
ВажливеВійнаРуzкій мірУкраїна

Ворог уночі накрив Селидове зі «Смерчів» та ЗРК С-300, пошкоджені понад 30 багатоповерхівок

На Донеччині загарбники вночі ракетами обстрілювали всі населені пункти на лінії фронту, у Селидовому пошкодили школу, гімназію, дитсадок та понад 30 багатоповерхівок. Є загиблий і поранені.

Про це у Фейсбуці повідомив голова Донецької військової адміністрації Павло Кириленко, передає Укрінформ.

«Вночі росіяни обстрілювали населені пункти на лінії фронту у Покровському та Бахмутському районах. Серед ночі завдали удару зі Смерчів та ЗРК С-300 по Селидовому – відомо про 1 загиблого та 5 поранених. Ракетами пошкоджено 32 п’ятиповерхівки, школа, гімназія та дитсадок», – написав очільник області.

Він зазначив, що також у Мар’їнській громаді під артобстріли потрапили Мар’їнка, Красногорівка, Новомихайлівка та Георгіївка – повідомлень про постраждалих та руйнування не надходило.

В Авдіївці – знову масований артобстріл центру міста під ранок, за попередньою інформацією, без жертв.

За словами Кириленка, у Бахмутському районі вночі обійшлося без жертв, але є руйнування. Незадовго до півночі обстрілу зазнав і Торецьк – снаряд влучив у пустир, але вибухом пошкоджено вікна та покрівлю прилеглих будівель. Крім того, на території громади гучно було у Північному.

У Парасковіївці Соледарської громади росіяни за ніч зруйнували один будинок, ще п’ять – пошкодили, констатував керівник ОВА.

Він знову закликав всіх евакуюватися: «Кожна ніч на Донеччині – неспокійна. Прилетіти може будь-куди і будь-коли. Не чекайте, поки буде пізно – евакуюйтесь вчасно».

Як повідомлялося, агресор постійно обстрілює Донеччину, вбиваючи та травмуючи населення, знищуючи цивільну інфраструктуру. Минулої доби, 15 вересня, загинули п’ятеро мирних жителів Донеччини.

Залишити відповідь