Неділя, 17 Березня, 2024
ПогодаУкраїна

В Україні буде до +26, але з грозами: синоптики дали детальний прогноз на вихідні. 

Дощі, грози та поступове зниження температури – такий прогноз дають синоптики на вихідні дні 17 та 18 вересня. Проте в деяких регіонах все ж таки відбудеться незначне потепління.

Про це повідомили в Українському гідрометеорологічному центрі. Очікується, що опадиди випадуть практично в усіх областях, повідомляє OBOZREVATEL.

Зокрема, у суботу та неділю грози можуть спостерігатися в центральних регіонах. Температура тут сягатиме 14-23 градусів вище нуля.

На заході 17 вересня буде переважно сухо, але дощі очікуються в Закарпатській тв Чернівецькій областях. Проте жителі цієї частини країни відчують похолодання. Стовпчик термометра не підійматиметься вище 16 градусів з позначкою плюс. У неділю ж весь регіон накриють дощі з грозами і температура впаде ще на 2-3 градуси.

Значно тепліше буде на півдні України. Температура в середньому становитиме 23-25 градусів. Проте обидва дні можливі грози.

Така ж ситуація спостерігатиметься в Криму, де стовпчик термометра може досягти позначки +28, але будуть опади.

Суха і тепла погода у суботу спостерігатиметься в східних областях. Тут температура сягатиме 22-25 градусів. Наступного ж дня і ці регіони накриють дощі з грозами.

Залишити відповідь