П’ятниця, 19 Квітня, 2024
В КиєвіПогода

Дощ і до +13°С: детальний прогноз погоди в Києві та області на 4 жовтня

У Києві та Київській області у вівторок, 4 жовтня, очікується хмарна погода з проясненнями, дощ. Повітря в регіоні максимально прогріється до +13°С.

Про це повідомили в пресслужбі Українського гідрометцентру. Оголошено І рівень небезпечності, жовтий, повідомляє OBOZREVATEL.

“Прогноз погоди по Київщині на 4 жовтня. Хмарно з проясненнями, дощ. Температура по області вночі +4-9°С тепла, вдень +8-13°С; у Києві вночі +6-8°С тепла, вдень близько +10°С. Вітер південно-західний, 7-12 м/с”, – розповіли синоптики.

Крім того, в Укргідрометцентрі попередили про значні опади у вигляді дощу в столиці.

“Попередження про небезпечні метеорологічні явища по Києву. До кінця ночі 4 жовтня дощ досягне значення значного”, – уточнили синоптики.

Нагадаємо, на початку жовтня синоптична ситуація зазнає деяких змін над Центральною та Східною Європою. Вона зачепить і Україну – до нас прийде потепління або так зване бабине літо.

Варто зазначити, що жовтень у кілька областей України принесе ідеальну осінню погоду – яскраве сонячне проміння й теплу температуру повітря, які не дозволять сидіти вдома. Проте у більшості регіонів знову буде мокро й прохолодно.

Як повідомляв OBOZREVATEL, попередні прогнози говорять про те, що зима 2022-2023 не особливо відрізнятиметься температурними показниками від торішньої.

Залишити відповідь