П’ятниця, 29 Березня, 2024
АналітикаІнформаційний фронтНа фронтіСуспільство

В найближчі кілька діб є ризик масованої дезінформаційної кампанії, пов’язаної з ракетними ударами та Білоруссю

За повідомленням начальниці Об’єднаного пресцентру Сил оборони півдня України Наталії Гуменюк в ефірі телемарафону, у суботу ввечері росіяни вивели в Чорне море ще один ракетоносій “Калібрів”, збільшивши їхню кількість до чотирьох. Про це повідомляють експерти InfoLight.

“На сьогоднішній ранок було зафіксовано 3 ракетоносії, один з яких підводний, а ввечері до них доєднався ще один ракетоносій підводний.

Загальний залп потенційний на зараз складає 24 ракети типу “Калібр”, 4 одиниці ракетоносіїв перебуває у складі корабельного угруповання, загальна кількість якого збільшилася до 14 одиниць”

зазначила Наталія Гуменюк, про що ПОВІДОМЛЯЄ Українська правда.

Разом з тим, командувач Об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв повідомляє, що у Білорусі “мотострілецький батальйон та два танкових батальйони отримали завдання висунутися в райони, які межують з державним кордоном України”.

Наведена інформація є об’єктивною та походить від компетентних джерел, уповноважених на це. Проте в жодному з цих повідомлень не сказано, що загроза неминуча, особливо щодо наступу Білорусі.

Відповідно, у випадку ймовірного ракетного удару, якщо такий відбудеться і якщо виникнуть проблеми зі зв’язком, не варто вірити інформації про “наступ з Білорусі”. Станом на зараз їх угруповання недостатньо для того, щоб в 2022 році здійснити наступ на Україну. І за кілька днів вони не здатні його наростити до потрібної кількості.

Тому у випадку проблем зі зв’язком будьте пильними і не довіряйте ворожим вкидам. Експерти InfoLight прогнозують, що у випадку масованого ракетного удару ворог може спробувати спровокувати паніку за допомогою масованої дезінформаційної кампанії.

Залишити відповідь