Середа, 15 Травня, 2024
В КиєвіУкраїна

Жителям столиці обіцяють світло на Новий рік

Жителі Києва зустрінуть Новий рік зі світлом.

Як передає Укрінформ, про це ДТЕК Київські електромережі повідомляє у Фейсбуці.

Як ідеться в повідомленні, “ДТЕК Київські електромережі докладе всіх зусиль, щоб кияни в новорічну ніч були зі світлом без відключень. Це вдасться зробити в разі, якщо не буде нових пошкоджень в енергосистемі”.

Щоб забезпечити киян світлом, у новорічну ніч буде знижено енергоспоживання бізнесом та промисловістю.

“Однак енергетикам також потрібна ваша допомога! Ми просимо розумно споживати електроенергію – користуватися енергоємними приладами по черзі, економно використовувати світло, вимикати прилади, якими не користуєтесь та світло в кімнатах, де ніхто не знаходиться. Ці прості кроки допоможуть зустріти новий рік зі світлом та знизити аварійність на електромережах”, – підкреслили у ДТЕК.

Фахівці ДТЕК Київські електромережі разом з НЕК “Укренерго”, комунальними службами та місцевою владою “24/7 роблять все, щоб у вас було світло”, – сказано в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, генеральний директор YASNO Сергій Коваленко заявив, що Київ повернувся до стабілізаційних графіків відключення світла, водночас енергетики закликають споживати електрику відповідально, аби пікове навантаження не обернулося темрявою.

Залишити відповідь