Субота, 20 Квітня, 2024
В КиєвіВ регіонахПогода

Без дощів та до +8°С: прогноз погоди по Київщині на 4 січня

У Києві та Київській області в середу, 4 січня, синоптики не прогнозують опадів, в день мінлива хмарність. Повітря в регіоні в день максимально прогріється до +8°С.

Про це повідомили в пресслужбі Українського гідрометцентру. Вітер північно-західний, 7-12 метрів на секунду, передає OBOZREVATEL.

“Прогноз погоди по Київщині на 4 січня. Мінлива хмарність, без опадів. Температура по області вночі 0-5°С тепла, вдень 3-8°С тепла; у Києві вночі 2-4°С тепла, вдень 4-6°С тепла”, – повідомили синоптики.

Нагадаємо, в Укргідрометцентрі проаналізували дані метеорологічних спостережень, накопичених за роки спостережень, для визначення передбачуваного сценарію розвитку погодних умов у зимовий період. Зима 2022-2023 років в Україні буде в середньому теплішою за попередні.

В Україні на початку першого тижня нового 2023 року зміниться погода. Вже 5 січня в більшості регіонів очікуються опади у вигляді снігу чи дощу. Наприкінці тижня також прийде відносне похолодання. Додамо, сайт Wisemeteo також інформує, що сильні зимові морози прийдуть в Україну лише в середині січня-2023 року.

Як повідомляв OBOZREVATEL, в Києві в перший день нового року зафіксували температурний рекорд. 1 січня максимальна температура у столиці піднялась до +13,2°С.

Залишити відповідь