Субота, 20 Квітня, 2024
В КиєвіПодії

У Києві запропонували заборонити продаж будь-якої піротехніки

У Києві пропонують повністю заборонити продаж піротехніки. У разі порушення, продавців хочуть штрафувати.

Відповідну петицію зареєстрували на сайті Київської міської ради. Щоб електронний документ розглянули, він має набрати 6 тис. голосів у визначений термін, повідомляє OBOZREVATEL.

“Так як зараз в країні війна і дуже часто обстрілюють міста України це не заважає деяким людям запускати салюти. Це лякає інших людей, вони панікують, це дуже гучно, страшно і схоже на вибухи ракет. Треба заборонити продаж салютів, а також ввести штрафні санкції за продаж піротехніки під час воєнного стану, щоб ні на одному прилавку не було цього товару”, – закликав автор петиції.

Наразі електронний документ вже підтримали 5 984 особи, а до кінця голосування залишився місяць.

Нагадаємо, в Київській міській раді розглянуть петицію щодо знесення “храму-МАФу” УПЦ МП, який знаходиться біля Національного музею історії України. Відповідна петиція набрала необхідні 6 тисяч голосів.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Києві запропонували скоротити комендантську годину, та встановити її дію з 0:00 до 5:00. Якщо це не можливо, то необхідно збільшити кількість громадського транспорту, який працює ввечері, щоб люди могли нормально дібратись додому після роботи.

Залишити відповідь