Четвер, 25 Квітня, 2024
ЕксклюзивТехнікаЦікаве

Новозеландська Blackpearl Group купила компанію NewOldStamp з командою в Україні

1 листопада 2022 року новозеландська компанія Blackpearl Group оголосила про придбання продукту і бізнесу NewOldStamp з командою в Україні. Сума угоди склала близько $3.1 млн.

Про NewOldStamp

У 2015 році Володимир Заставний заснував мультипродуктову компанію, в тому числі під назвою NewOldStamp.

Основними продуктами є: 

  • MySignature – сервіс, що допомагає малим бізнесам та підприємцям підтримувати та рекламувати свій бренд за допомогою підписів та онлайн бізнес-карток, покращувати ефективність листування.
  • Cheqmark – сервіс, за допомогою якого користувачі можуть швидко організувати свої щоденні справи через списки завдань та впровадити нові корисні звички. 

NewOldStamp – SaaS платформа, що допомагає компаніям легко створювати та централізовано керувати брендованими email-підписами працівників та використовувати їх для просування. 

Blackpearl Group придбала лише продукт і бізнес NewOldStamp в бізнес-сегменті NewOldStamp Inc.

NewOldStamp має понад 3600 клієнтів у різних регіонах, для яких було створено понад 5 мільйонів професійних email-підписів.

Станом на 1 листопада 2022 року вебсайт https://newoldstamp.com отримав понад 1 мільйон органічних річних відвідувань.

Про Blackpearl Group

Blackpearl Group позиціонує себе як технологічну компанію, яка розробляє, купує та продає хмарні сервіси, що дозволяють приймати рішення на основі даних. Вони складаються з набору додатків для підвищення продуктивності та формування попиту для малого та середнього бізнесу.

Blackpearl Group використала свій багатий досвід хмарних обчислень, щоб створити ядро технології Blackpearl Group – пропрієтарну технологічну платформу під назвою “Pearl Engine”. Pearl Engine підтримує компанії Blackpearl Group і є основою для їх органічного зростання.

Компанія є власником та керує двома SaaS-рішеннями, які націлені на забезпечення потреб малого та середнього бізнесу. Це: 

Blackpearl Group була заснована у 2012 році з офісами у Веллінгтоні, Нова Зеландія та Феніксі, штат Аризона.

У 2016 році компанія заручилася підтримкою Тіма Крауна, засновника та голови правління компанії Insight Enterprises, що входить до списку Fortune 500, акції якої торгуються на біржі NASDAQ.

Про угоду

Для Blackpearl Group купівля NewOldStamp – це економічно ефективний спосіб розширити можливості роботи з аудиторією, створити сприятливі умови для перехресних продажів, а також отримати доступ до провідної експертизи на ринку.

«Наша стратегія — це набагато більше, ніж просто придбання технологічних компаній для отримання прибутку, це — отримання доступу до нових талантів і ринків, а головне — прискорення органічного зростання», — сказав засновник і генеральний директор Нік Ліссет. «Наша приватна платформа дає нам змогу допомагати компаніям, які ми купуємо, прискорити їх зростання та розвиток».

Згідно із засновником і виконавчим директором Ніком Лісетт, після придбання NewOldStamp, для Blackpearl Group настав правильний час для виходу на біржу та подальшого прискорення стратегії придбання технологічних компаній. Уповільнення ринку та різке падіння оцінок приватних компаній внаслідок тиску глобальної рецесії створили безпрецедентні можливості на ринку.

2 грудня 2022 року Blackpearl Group стала публічною компанією, акції якої торгуються на біржі NZX.

NewOldStamp продовжить працювати зі своїм теперішнім керівництвом і персоналом як дочірня компанія, що повністю належить Blackpearl Group. 

«За останні роки завдяки професійності нашої команди нам вдалось досягнути чудових результатів, тому ми отримали цікаві пропозиції від декількох глобальних гравців. Ми вирішили об’єднати наші зусилля та команди разом із Black Pearl Group, щоб разом стати лідерамі в своїй ніші та розвивати нові напрямки»

– каже Володимир Заставний, засновник Newoldstamp.

Залишити відповідь