Неділя, 12 Травня, 2024
ВійнаНа фронтіПодіїСвіт

Українська розвідка вважає повідомлення про зіткнення у Брянській області “продовженням трансформації росії” – Андрій Юсов

Розвідка Міноборони України вважає повідомлення про зіткнення у Брянській області «продовженням трансформації росії, її очищенням і звільненням від диктатури путіна». Про це у коментарі Громадському сказав представник ГУР Андрій Юсов.

рф сьогодні є таким утворенням, всередині якого є велика кількість міжнаціональних, міжетнічних, міжрелігійних, соціально-політичних та інших конфліктів. Сьогодні є публічна заява РДК. Це люди, які зі зброєю в руках воюють проти режиму путіна і тих, хто його підтримує… Можливо, росіяни починають прокидатись, усвідомлювати щось і робити якісь конкретні заходи

— сказав Андрій Юсов.

Нагадуємо, що російські пропагандивні ресурси сьогодні масово поширюють інформацію про десятки українських ДРГ, які на території Брянської області “захопили заручників”, “вбили цивільних” тощо. Насправді ж це дії Російського добровольчого корпусу, який хотів “показати землякам, що надія є, що вільні російські люди зі зброєю в руках можуть боротися з режимом”.

Відео добровольці оприлюднили в себе на телеграм-каналі:

Трохи пізніше обіцяють поділитися “фільмом-спростуванням про наші пригоди”. Також з’явилося відео, яке свідчить про те, що до зброї можливо взялися місцеві мешканці.

Залишити відповідь