П’ятниця, 29 Березня, 2024
В КиєвіВ регіонахВоєнний стан

На Київщині продовжили дію комендантської години: що відомо

На території Київської області продовжили комендантську годину до 26 березня 2023 року. Вона діятиме щодня з 23:00 до 5:00.

Про це повідомили в пресслужбі Київської обласної військової адміністрації. Перебувати вночі на вулиці можна лише за наявності спеціальної перепустки, передає OBOZREVATEL.

” На Київщині комендантська година діє щодня з 23:00 до 5:00. Такі тимчасові обмеження згідно з Розпорядженням Київської обласної військової адміністрації на всій території регіону продовжено з 19 до 26 березня 2023 року”, – зазначили в пресслужбі.

В Київській ОВА вкотре нагадали, що під час комендантської години діє кілька заборон. Це перебування на вулиці та в інших громадських місцях. А також, не можна переміщатись транспортом або пішки.

“Виняток – задіяність громадянина у роботі критичної інфраструктури, про що в людини є підтвердження у вигляді спецперепустки встановленого зразка. Також при собі необхідно мати документ, що посвідчує особу”, – резюмували в КОВА.

Як повідомляв OBOZREVATEL,  у Києві з 0:00 26 березня скоротять час дії комендантської години. Ув’язку з чим міський наземний громадський транспорт та метро працюватимуть довше.

Залишити відповідь