Неділя, 26 Травня, 2024
СвітСпортУкраїна

Англія – Україна: онлайн-трансляція матчу відбору Євро-2024

Збірна України з футболу у неділю, 26 березня, проведе стартовий матч відбірного турніру до чемпіонату Європи 2024 року. Головна команда країни зіграє на виїзді із Англією., передає OBOZREVATEL.

Зустріч приймає легендарний стадіон “Вемблі” у Лондоні. OBOZREVATEL проведе онлайн-трансляцію матчу Англія – Україна. Початок гри – о 19:00 за київським часом.

ДЕ ДИВИТИСЯ АНГЛІЯ – УКРАЇНА

Зустріч у прямому ефірі транслюватиметься загальнодоступними регіональними каналами “Суспільного”. Права на цифрове мовлення одержала платформа MEGOGO.

ПРОГНОЗ НА АНГЛІЯ – УКРАЇНА

Явними фаворитами поєдинку є господарі поля. Ставки перемогти англійців приймаються з коефіцієнтом 1,25. Нічия оцінюється котируванням 5,50. А показники на успіх України сягають рівня 13,00.

СУДДІ НА АНГЛІЯ – УКРАЇНА

Обслуговувати зустріч довірили бригаді арбітрів із Нідерландів, яку очолює Сердар Гезюбююк. Допомагатимуть йому лайнсмени Ервін Зейнстра та Йохан Балдер. Роль четвертого рефері виконає Річард Мартенс.

Також на грі буде задіяна система відеодопомоги арбітрам (VAR), за роботою якої слідкуватиме Пол ван Букел.

СЛОВА ПЕРЕД МАТЧЕМ

Гарет Саутгейт, головний тренер збірної Англії:

– Буде нелегко – Україна пропускала перший тур. На нас чекає переліт, відновлення – деякі хлопці дістали забиті місця. У неділю нам знадобиться найбільша підтримка на “Вемблі”, що забезпечить нам емоційне піднесення. І якщо ми зможемо зіграти так, як це робили у першому таймі проти італійців, фанатам це сподобається. Але ми гратимемо проти дуже сильної команди.

Руслан Ротань, в.о. головного тренера збірної України:

– Це матч не лише гравців та тренерів, а й матч цілої країни. Я хочу подякувати народу Великобританії за те, що підтримує нас у війні, яку наша країна веде з ворогом. Для нас дуже важливою є підтримка кожного. Ми вам дуже вдячні за неї. Я вважаю, що це також матч за наших воїнів. Те, що зараз відбувається в Україні, дуже страшно. Ми маємо бути вмотивовані, щоб порадувати їх як грою, так і результатом, щоб дати емоції, яких зараз не вистачає нашому народові.

ОРІЄНТОВНІ СКЛАДИ

Англія: Пікфорд – Тріпп’єр, Магвайр, Стоунз, Вокер, Беллінгем, Райс, Філліпс, Гриліш, Сака, Кейн

Україна: Трубін – Миколенко, Матвієнко, Сваток, Караваєв, Зінченко, Степаненко, Буяльський, Мудрик, Циганков, Довбик

ПОЛОЖЕННЯ У ГРУПІ

Українці пропускали стартовий тур. За її відсутності Англія обіграла на виїзді Італію, а Північна Македонія – вдома Мальту.

ІСТОРІЯ ЗУСТРІЧЕЙ

Україна та Англія зустрічалися одна з одноюдин з одним вісім разів. В активі “синьо-жовтих” одна перемога та дві нічиї. Різниця забитих та пропущених м’ячів 3-13 на користь британців.

Як повідомляв OBOZREVATEL, збірна Англії зазнала двох грандіозних втрат на матч з Україною, втративши лідера оборони та найкращого бомбардира 2023 року.

Залишити відповідь