Вівторок, 14 Травня, 2024
ПогодаУкраїна

Без істотних опадів та до +9°С: прогноз погоди по Київщині на 4 квітня

У Києві та Київській області у вівторок, 4 квітня, синоптики прогнозують хмарну погоду, без істотних опадів. Повітря в регіоні максимально прогріється до +9°С.

Про це повідомили в пресслужбі Українського гідрометцентру. Вітер північно-західний, 5-10 метрів на секунду, повідомляв OBOZREVATEL.

“Прогноз погоди по Київщині на 4 квітня. Хмарно, вночі невеликий дощ, вдень без істотних опадів. Температура по області вночі 1-6°С тепла, вдень 6-9°С; у Києві вночі 2-4°С тепла, вдень 6-8°С”, – розповіли синоптики.

В Укргідрометцентрі додали, що впродовж поточного тижня по Київщині пануватиме хмарна та волога погода. Часом дощитиме, вітер переважатиме північних напрямків 5-12 м/с. Проте температурні показники дещо підвищаться і вже більше нагадуватимуть весняні.

Додамо, згідно з інформацією порталу Sinoptik, з ранку до самого вечора у Києві 4 березня небо буде вкрите хмарами. Нічний дрібний дощ закінчиться ще до приходу ранку. День пройде без опадів, а ввечері дрібний дощ розпочнеться знову.

Як повідомляв OBOZREVATEL, за оцінками Національного управління океанічних й атмосферних досліджень США та Європейського центру середньострокових прогнозів, весна в Україні буде теплою. Середня температура повітря може бути на 1-2 градуси вищою, ніж у попередні роки.

Залишити відповідь