Неділя, 28 Квітня, 2024
В КиєвіВ регіонахПогода

Місцями дощ та до +19°С: прогноз погоди по Київщині на 24 квітня

У Києві та Київській області в понеділок, 24 квітня, хмарно з проясненнями вдень місцями невеликий дощ. Повітря в регіоні максимально прогріється до +19°С.

Про це повідомили в пресслужбі Українського гідрометцентру. Вітер південно-східний, 5-10 метрі на секунду, передає OBOZREVATEL.

“Прогноз погоди по Київщині на 24 квітня. Хмарно з проясненнями, вночі без опадів, вдень місцями невеликий дощ. Температура по області вночі 3-8°С тепла, вдень 14-19°С; по Києву вночі 6-8°С тепла, вдень 16-18°С”, – розповіли синоптики.

Додамо, згідно з інформацією порталу Sinoptik, 24 квітня хмари, шо з’являться на небі вранці та протримаються у Києві майже увесь день, ввечері повинні розсіятися. Без опадів.

Нагадаємо, за прогнозами синоптиків, наприкінці квітня та в перших числах травня в Україні очікуються ще більш значні опади. Потужні дощі можуть викликати другу хвилю водопілля.

Як повідомляв OBOZREVATEL, за оцінками Національного управління океанічних й атмосферних досліджень США та Європейського центру середньострокових прогнозів, весна в Україні буде теплою. Середня температура повітря може бути на 1-2 градуси вищою, ніж у попередні роки.

Залишити відповідь