Четвер, 25 Квітня, 2024
ВажливеНа росіїПодії

Воєнна розвідка України попередила росіян про свої заходи на території росії: подробиці

Головне управління розвідки Міноборони України порадило росіянам триматися подалі від параду на 9 травня і взагалі воєнних злочинців. Таку пораду дав представник ГУР МОУ Андрій Юсов, повідомляє InfoLight.UA.

Звичайно, якщо говорити про якісь акценти чи поради, то думаю, що пересічним росіянам, цивільним, мирним жителям, які не пов’язані з воєнними злочинцями, злочинами та агресією Росії проти України, варто всі дні, як, власне, і всі прийдешні, уникати присутності та перебування поряд із воєнними злочинцями і військовими об’єктами, які можуть використовуватися в агресії так званої Російської Федерації проти України

заявив Юсов.

Військовий експерт Андрій Васильчук, коментуючи цю інформацію, наголосив, що швидше за все на росіян чекає повторення того, що було в Україні на початку повномасштабного вторгнення — масовані хаотичні удари по різним об’єктам критичної інфраструктури та створення панічних настроїв, а також відчуття, що російська влада не контролює абсолютно нічого.

Зараз, після прямого анонсу з Києва, фсб почне гарячково шукати шляхи доставки зброї та вибухівки, ставити ешелоновану ППО, проте, впевнений, все, що треба, давно (власне з лютого 2023 року так точно) на території росії та готується до розконсервації та використання. Враховуючи масштаб території, закрити всю ворог не здатен, красную площадь він, звісно, прикриє по максимуму (хоча і там на них чекають сюрпризи), проте основний удар буде рандомний, по всій території росії.

пише він.

Також варто відзначити, що ця тактика Головного управління розвідки нагадує відоме “Іду на Ви!” Князя Святослава, коли ворогів лякала сама звістка про майбутні дні київського князя.

Залишити відповідь