Субота, 20 Квітня, 2024
ВажливеНа росіїПодії

На росії розробили інструкцію на випадок повітряної атаки 9 травня (ДОКУМЕНТИ)

Згенеровано нейромережею

Влада росії демонструє серйозний рівень занепокоєння щодо успішного застосування Україною безпілотних літальних апаратів (БПЛА), а також тим, що на росії фактично не лишилося недоступних місць в радіусі понад 1000 кілометрів від українського кордону. За інформацією джерел видання OBOZREVATEL, у москві розробили інструкцію на випадок нападу наших БПЛА через занепокоєння щодо ураження техніки, яку будуть використовувати на параді до 9 травня.

У розпорядженні редакції OBOZREVATEL опинилися копії відповідних документів – інструкції, порядку постановки механізованої колони та розрахунку особового складу. Інструкцію видано оператору комплексу радіопридушення “Силок-01” на випадок “виявлення БпЛА на території парадної площі”.

У разі виявлення в ефірі каналу управління БпЛА оператор подає команду по рації “Повітря 88”, доповідає начальнику штабу збору механізованої колони характеристики літального апарата й запитує дозвіл на придушення. Отримавши дозвіл, оператор переводить комплекс у режим поставлення перешкоди в указаному діапазоні та на частотах супутникових систем навігації протягом 5 хвилинЙдеться в інструкції.

Особливо наголошується, що в разі виявлення безпілотника потрібно доповідати в органи фсб. В інструкції також вказано телефон підполковника служби Літвінова, якому потрібно телефонувати.

Готуються до "бавовни" під час параду: в Росії розробили інструкцію на випадок повітряного нападу 9 травня. Документи

Судячи з документів, у параді візьме участь понад 40 російських танків, серед яких дванадцять Т-72, дванадцять Т-80, дванадцять Т-90 та п’ять “Армат”, а також десять гаубиць “Мста-С”, вісім ракетних комплексів “Іскандер”, вісім ЗРК “С-400” та близько сотні різних БТРів і бойових машин.

Готуються до "бавовни" під час параду: в Росії розробили інструкцію на випадок повітряного нападу 9 травня. Документи
Готуються до "бавовни" під час параду: в Росії розробили інструкцію на випадок повітряного нападу 9 травня. Документи

Відомо також, що на росії вирішили закрити Красну площу для відвідин на 2 тижні через підготовку до параду. У москві також вирішили скасувати традиційний парад на 1 травня. Його побоялися проводити через “підвищений рівень терористичної небезпеки”.

Залишити відповідь