Понеділок, 13 Травня, 2024
В регіонахВійнаЖертви війниСуспільство

Посилення артилерійських обстрілів північних областей України перетворило життя мирних мешканців на жахливу “російську рулетку”

Обстріли північних областей України значно посилилися, приносячи з собою безпрецедентні страждання мирного населення. Прикордонні території Сумської, Харківської та Чернігівської областей щодня стають мішенями для артилерії та авіації рф, що призводить до значного росту кількості потерпілих і руйнувань, пише Голос-інфо.

В Харківській області за минулу добу обстрілам було піддано щонайменше 11 населених пунктів.

Ворог вдарив по Кам’янці, Тополі, Красному Першому, Фиголівці, Новомлинську, Дворічній, Западному, Кіндрашівці, Табаївці, Олександрівці та Стариці. Є загиблі

повідомляє місцева влада.

В Сумській області російсько-окупаційні війська здійснили 8 обстрілів прикордонних територій, що спричинило 109 вибухів. В Чернігівській області росіяни обстріляли село Єліне, знищивши житлові будівлі та пошкодивши електропостачання.

Ці обстріли щодня забирають життя українців. Для мешканців північних областей немає часу на те, щоб сховатися в укриття. Кількість обстрілів така, що навіть за наявності цього часу, перебування цілодобово в укритті не є можливим 

розповідає житель прикордоння з Сумської області.

Обстріли на півночі України продовжують набирати обертів, внаслідок чого місцеві мешканці зазнають небезпеки та страждають від нелюдських умов.

Залишити відповідь