Середа, 24 Квітня, 2024
На росіїРуzкій мір

У Кремлі поскаржилися на “атаки України” на цивільну інфраструктуру після вибуху у Воронежі

#image_title

У Кремлі прокоментували вибухи у Воронежі, які сталися вранці 8 червня. Спікер російського диктатора Дмитро Пєсков поскаржився на “атаки України” на цивільну інфраструктуру.

Про це повідомляють російські ЗМІ. За словами Пєскова, безпілотник, який упав у Воронежі, нібито був збитий, передає OBOZREVATEL.

“Ми знаємо, бачили повідомлення, що його було збито, і, власне кажучи, там влучив уже збитий безпілотник. Але деталі уточнюються”, – зазначив він.

Речник Путіна додав, що наразі на місці працює спеціальна комісія.

“Київський режим продовжує атаки на об’єкти цивільної інфраструктури, на житлові будинки. Ця діяльність київського режиму триває, ми з нею продовжуємо боротьбу та продовжуємо спеціальну воєнну операцію”, – додав він.

Нагадаємо, у російському Воронежі 8 червня поскаржилися на “атаку дрона”. БпЛА, заявили там, врізався у житлову багатоповерхівку, внаслідок чого постраждали троє людей.

Офіційно губернатор регіону Олександр Гусєв заявив, що “на вулиці Бєлінського у Воронежі, за попередніми даними, впав безпілотник”, про приліт у багатоповерхівку він вважав за краще не згадувати. У росіян у місцевих чатах істерика через удари по території РФ.

Відстань від Воронежа до кордону з Україною у районі Харківщини становить близько 300 км.

Як повідомляв OBOZREVATEL, раніше стало відомо про нову “бавовну” у російському Шебекіно. 7 червня там пролунали вибухи. Російська влада заявила про обстріл з РСЗВ “Град”. Після прильотів у небо над промзоною здійнявся величезний стовп чорного диму.

Залишити відповідь