Понеділок, 13 Травня, 2024
На росіїНа фронті

У Росії розбився літак-винищувач Су-30: екіпаж загинув.

#image_title

Російські окупанти заявили про падіння винищувача Су-30 під час навчально-тренувального польоту. Внаслідок аварії екіпаж загинув.

За інформацією окупантів, літак зазнав аварії у безлюдній місцевості в Калінінградській області. Про це пишуть російські ЗМІ із посиланням на пресслужбу Західного військового округу ЗС РФ, передає OBOZREVATEL.

У РФ заявили, що політ виконувався без боєкомплекту. За попередньою інформацією, причиною катастрофи стала технічна несправність.

“12 серпня при виконанні навчально-тренувального польоту в Калінінградській області зазнав аварії в безлюдній місцевості літак Су-30, екіпаж літака загинув”, – йдеться у повідомленні.

Варто зазначити, що падіння військових літаків на території РФ останнім часом стало досить частим явищем.

Так, у РФ розбився винищувач ВКС РФ МіГ-31. Він нібито виконував навчальний політ у Камчатському краї.

Раніше повідомлялося, що в Мурманській області РФ розбився російський надзвуковий винищувач Міг-31. Обидва пілоти катапультувалися, а літак упав в озеро поблизу міста Мончегорськ.

Нагадаємо, 25 червня стало відомо, що під Москвою розбився літак із російським чемпіоном із льотного багатоборства Євгеном Безсмертним. Він на своєму літаку Як-52 з пасажиркою на борту проводив тренувальний політ, під час якого відпрацьовував фігури вищого пілотажу, готуючись до змагань.

Залишити відповідь