Понеділок, 17 Червня, 2024
На росіїРуzкій мір

Рашисти співчувають країнам, де забороняють «тарілки» для перегляду рашаТБ

#image_title

Чого тільки не вигадують московити, аби похизуватися своєю пропагандою. Цього разу головний рашистський розвідник наришкін вирішив розповісти про репресії довкола їхніх телеканалів та інформагенцій RT I Sputnik.

Захід, прагнучи припинити поширення неугодних йому точок зору, які озвучують російські інформаційні агентства, а також невеликі медіаресурси, докотився до заборони декодерів і супутникових тарілок, нафантазував директор служби зовнішньої розвідки (свр) рф сєргєй наришкін, передає ЗІФ.

«У себе вдома американці та європейці жорстко припиняють поширення будь-яких альтернативних точок зору, що підривають панівний наратив. Відключають і ставлять під санкції не лише інформаційні агентства RT і Sputnik, які мають масштабну аудиторію, але навіть невеликі медіаресурси, що протистоять брехливому західному офіціозу», – заявив очільник рашистської розвідки на московській конференції з міжнародної безпеки.

Для найбільш нетямущих наришкін навіть розжував, що він хотів донести в маси.

«У низці найбільш русофобських країн уже запроваджено відповідальність за перегляд оголошеного незаконним контенту. Іншими словами, творці та поборники «Радіо Свобода» докотилися до заборони і декодерів, і супутникових тарілок», – зазначив директор свр.

У рашаЗМІ, які поширили маячню наришкіна, також вирішили нагадати, що «проти москви на тлі спецоперації було застосовано тисячі обмежувальних заходів, включаючи блокування ресурсів агентства Sputnik та телеканалів RT». Тож, мовляв, сторінки цих [пропагандистських] ЗМІ не доступні європейським користувачам пошукової системи Google, цензурі піддані їх канали у YouTube та на платформах Meta. А багато місцевих журналістів, які співпрацюють із рашаЗМІ, отримали ярлики «ЗМІ, афілійованих із російським урядом».

Звісно, рашистів бісить, що їх таємний і майже непомітний вплив таким чином стає відкритим і навіть ознакованим. Хоча усе це геть не означає, що росіянський контент потрапив під тотальну заборону.

Як нещодавно писав ЗІФ, YouTube досі не заблокував найпопулярніші в Росії пропагандистські канали з аудиторією понад 10 мільйонів людей. Також деяким прокремлівським каналам вдалося уникнути санкцій: вони мімікрували під суворі правила платформи та почали поширювати лайт-пропаганду.

Залишити відповідь