Неділя, 28 Квітня, 2024
ВійнаНа фронті

ГУР та ВМС завдали удару по Севастополю та мису Фіолент: подробиці спільної операції (ФОТО, ВІДЕО)

Ввечері 17 вересня в тимчасово окупованому Севастополі, за повідомленням місцевих Telegram-каналів, прозвучали потужні вибухи. Відомо про кілька вибухів у центрі міста та на мисі Фіолент, де базується 26-й морський радіотехнічний загін. Також там розташована радіотехнічна станція з дванадцятьма радіолокаційними антенами.

Джерела «Бабеля» повідомляють, що вибухи в Севастополі — це спільна спецоперація Головного управління розвідки і Військово-морських сил.

У Міноборони рф заявили, що російська ППО нібито знищила два безпілотники над південно-західною частиною Криму. Також з’явилися спроби спростування події, проте станом на 21:00 в центрі міста відчутно смердить від пожежі і окупаційна влада поки не вигадала для цього пояснення.

О 19:26 в оперативному каналі інформаційного центру автомобільними дорогами про ситуацію на автопідходах до Кримського мосту в Telegram повідомили про тимчасове перекриття руху автотранспорту по ньому.

О 20:20 в мережі повідомили, що після вибуху в районі мису Фіолент бачили заграву. Після цього місцеві продовжували чути гучні вибухи, у бік Фіоленту поїхали автомобілі швидкої медичної допомоги з увімкненими сиренами.

Удар міг бути нанесений в районі Свято-Георгіївського монастиря, де дислокується 475-й окремий центр радіоелектронної боротьби РФ, пише OSINTtechnical.

Залишити відповідь