Понеділок, 29 Квітня, 2024
ПолітикаСвіт

“Занадто старий і психічно непридатний!” Байден відповів Трампу на докори щодо свого віку

Президент США Джо Байден різко розкритикував одіозного американського політика Дональда Трампа. Глава держави пожартував про психічний стан свого опонента на виборах під час виступу на вечері у клубі “Грідайрон”.

Байден зазначив, що Трамп вже надто старий, щоб знову бути президентом. Про це повідомляє OBOZ.UA.

Напередодні 81-річний Байден висунув свою кандидатуру від Демократичної партії на президентських виборах. Головним його опонентом, ймовірно, стане 77-річний Трамп, який знову прагне зайняти президентське крісло.

У ході виборчої кампанії Байден намагається завоювати прихильність американців, підвищити свій рейтинг схвалення та розвіяти побоювання, що він надто старий, щоб знову балотуватися.

“Один кандидат надто старий і психічно непридатний, щоб бути президентом. Інший – я”, – заявив Байден.

Варто зазначити, що передвиборний штаб Трампа наразі не відповів на запит про коментарі. При цьому Трамп “поставив під сумнів” розумові здібності Байдена.

Вечеря у “Грідайроні” не транслюється по телебаченню і намагається зберегти атмосферу минулих років: чоловіки у краватках та фраках, а жінки у довгих сукнях. Під час вечері також заборонено фотографувати, а учасників просять не публікувати повідомлення у соціальних мережах до його завершення.

Нагадаємо, одіозний американський політик Дональд Трамп видав чергову порцію маячні. На цей раз він заявив, що президента США Джо Байдена нібито “контролюють фашисти”. Також він вкотре розповів, що чинний американський президент “несе загрозу демократії”.

Раніше повідомлялося, що чинний президент США Джо Байден має мінімальну перевагу в один відсотковий пункт над своїм суперником Дональдом Трампом. Вибори президента Сполучених штатів мають відбутися у листопаді цього року.

Як повідомляв OBOZ.UA, Трамп “не дасть жодної копійки на російсько-українську війну”, якщо переможе на виборах президента США. Про це заявив угорський прем’єр Віктор Орбан після візиту до Флориди, де зустрівся з Трампом.